نوشته شده در تاریخ 91/1/21 ساعت 5:56 ع توسط مهدی همتی
در روز دوشنبه سوم جمادی الأول 1433ق. (7/1/1391) جمعی از اعضای کاروان بزرگ فاطمیه اصفهان، به همراه آیت الله حاج سید حجت موحد ابطحی از علمای برجسته اصفهان، به محضر مبارک بزرگ مرجع جهان تشیع و بزرگ احیاگر شعائر فاطمیه، حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی نائل گشتند.
در ابتدای این دیدار، آیت الله موحد ابطحی ضمن تبیین گزارشی از روند فعالیت های ایام فاطمیه در سال های گذشته و برنامه های آتی کاروان فاطمیه، نمونه هایی از پوسترها و جزوات و محصولات فرهنگی مربوطه را تقدیم مرجع عالیقدر نمودند.
مرجع عالیقدر ضمن خوشامدگویی به میهمانان و تقدیر و تشکر از خدمات خالصانه میهمانان در راستای احیای شعائر فاطمی فرمودند: خدای متعال در قرآن کریم می فرمایند: «ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ؛(التکاثر،8) سپس در همان روز است که از نعمت [روی زمین] پرسیده خواهید شد».
طبق روایات معصومین علیهم السلام منظور از نعمتی که در روز قیامت ما را به خاطر آن بازخواست می کنند در واقع همان ولایت اهل بیت علیهم السلام است، چرا که خدای متعال بعد از اعطای این نعمت ولایت بود که فرمود: «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دِیناً»(المائدة،3) یعنی خدا در قیامت از انسان راجع به نعمتی می پرسد که تمام شده باشد. پس تمام مال و فرزند و خانه و اتومبیل و ... نعمتهایی هستند که خدای متعال به ما داده تا به کمک آنها راه راست را طی کنیم و این نعمت ها را با نشان دادن راه راست به انسان، تمام فرموده است.
آری منظور از نعیم پیغمبر خدا و آل پیغمبر خدا صلی الله علیه وآله هست و این نعمت، نعمت حقیقی است و از دایره مجاز خارج است.
کسانی در این دنیا هستند که این نعمت کم و بیش به آنها رسیده است و از آنها سوال می شود چگونه از این نعمت قدر شناسی کردید و در قبال آن چه کردید؟
سؤالاتی که راجع به نعمت ولایت هست از همه بیشتر است که واقعاً نسبت به اهل بیت علیهم السلام هر کدام از ما چه کردیم؟ چقدر نسبت به آنها معرفت پیدا کردیم و به فرمایشاتشان عمل نمودیم؟
درست است، از نعمات دیگر نیز از شما سؤال می کنند که خدا به شما آبرو، قلم، قدرت و ... داده است، شما آن را چگونه در راه اهل بیت علیهم السلام صرف نمودید؟
مرجع عالیقدر در ادامه بیانات گهربارشان فرمودند: محور اهل بیت علیهم السلام حضرت زهرا سلام الله علیها هستند و در جاهای مختلف از جمله در حدیث شریف کساء نیز محور قرار گرفته اند، آنجا که آمده است: «هم فاطمة وأبوها وبعلها وبنوها».
حال کسانی هم در این عالم هستند که پیغمبر خدا وآل پیغمبر خدا صلی الله علیه وعلیهم اجمعین را نمیشناسند و فاقد این نعمت هستند.
حال چه کسانی باید آنها را متوجه این نعمت والای الهی کنند؟ این امر متوجه همگان می شود که هر کس به طریقی شعائر و فرهنگ و نام حضرت زهرا سلام الله علیها را به دیگران برسانند تا از نعمت والای فاطمیه سلام الله علیها بهره مند گردند.
آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در بخش دیگری از بیانات ارزشمندشان خطاب به اعضای کاروان فاطمیه اصفهان فرمودند: بحمدالله شما در احیای شعائر فاطمیه در اقصی نقاط کشور موفق عمل نمودید و از خدای متعال توفیقات شما را خواهانم. ولکن از همه شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام می خواهم در راستای احیای شعائر فاطمیه، هر کس با هر امکانات و استعدادی که در اختیار دارد دوستان و آشنایان و حتی آنهایی که در دهاتها و آبادی ها و شهرهای دور دست هم هستند را به احیای عزای فاطمیه دعوت کنند و ندای مظلومیت آل الله را به جهانیان برسانند.
امیدوارم خود حضرت زهرا سلام الله علیها که شفیعه ی صحرای محشرند، دست همه شما را بگیرند و در هر چه گسترده نمودن شعائر فاطمی کمکتان کنند.
یادمان نرود، اگر پول ندارید از زبانتان در راه احیای شعائر فاطمیه خرج کنید، اگر اینطور نمی توانید از آبرویتان مایه بگذارید و اگر این هم مقدور نبود از واسطه ها و آشنایانتان کمک بگیرید تا انشاالله این شعائر مقدسه ی فاطمیه بهتر، بیشتر، گسترده تر، عمیق تر، مؤثرتر، زیباتر و جهانی تر شود.